Kuulumiset

hauva

7.9 Pennut temmeltävät innoissaan ja oppivat paljon uutta. Nyt suosikkina pallopelit ja koirankeksit. Pennut ovat uteliaina tutustuneet myös kissoihin, jotka ovat ottaneet pennut vastaan rauhallisesti mutta etäisesti.

rosa

1.09 Syksytuulet puhaltavat jo. Pennut kasvavat kovaa vauhtia ja koirat ovat odottaneet kovasti jokapäiväistä syksyn lehtisadossa leikkimistä kuten Nopsa-pentu kuvassa. Pentuja on vielä kaksi vapaana Rosa ja Nopsa. Uintiretket meressä alkavat olla ohitse, mutta talvella koirat tulevat pääsemään koirien (sisä)uimalaan. Koirat odottavat myös lunta jo innolla. Jekku ja Ellie ovat kokeilleet flyball lajia ja pitäneet siitä. Etenkin Ellie on nopea oppimaan lajia.

pennut

14.8 Koirat ovat ulkoilleet mielellään nyt kesälomien ajan, myskyjäkin ollut jolloin koirat sisällä. Pennut ovat saaneet nimet Nopsa, Rosa ja Lumikki. Jos ei varauksia tule pennut jäävät tänne. Santtu on kotiutunut hyvin joukkoon.

bordercollie-1330545

25.7 Nyt on Roppe muuttanut Starlight tallille ja Labbishauvan kenneliin on saapunut uusi koira Charmander bordercollie. Charmander eli Santtu saapui Guthrun kennelin Pokémon-pentueesta. Labradorit ovat vastaanottaneet hyvin uuden tulokkaan häntä heiluen. Santtu innostui heti tultuaan kissajahtiin, mutta päivittäistä se ei ole sillä Santtu tottelee jo hyvin.

 

23.7 Rescuekoira Roppe on saamassa pian uuden kodin Starlight tallilta. Labbishauvan kenneliin on tulossa myös pian uusi koira, bordercollie. Hoitokirja on avattu. Säät ovat olleet vaihtelevat ja osa koirista ei pidä siitä että turkki kastuu sateessa, mutta aurinkoisella säällä koko lauma on juossut nurmikoilla innoissaan. Vähitellen Minnie-kissa on alkamassa sopeutua toisen kissan Mimin seuraan, vaikka Minnie pitääkin yhä enemmän koirista kuin Mimistä.

MINOLTA DIGITAL CAMERA

14.7 Koirat ovat viihtyneet hyvin ulkona leudon sään takia, sadekaan ei koiria haittaa. Koirien mielipuuhaa on tällä hetkellä nurmikolla temmeltäminen, kukkien seassa juokseminen ja uiminen. Nerin pennut kasvavat kovaa vauhtia, mutta ovat yhä pienempiä kuin aikuiset noutajat. Pienimmät pennut oppivat päivä päivältä uutta ja kiinnostuneet voivat laittaa vieraskirjaan ilmoituksen jos haluavat varata, jos sinulla on virtuaalitalli/virtuaalikenneli.

Labbishauvan virtuaalikenneli avattiin 9.7. Kenneli oli alunperin tarkoitettu labradorinnoutajien kasvatukseen, mutta joukkoon saapui myös pari löytökissaa. Eläimet sopeutuivat hyvin ja noutajat ottivat ilolla vastaan uudet tulokkaat. Tällä hetkellä kennelissä on myös pentuja: Jekun ja Nerin pennut Emma, Jinna ja Lumi kasvavat kovaa vauhtia. Myös Napilla ja Jepellä on kolme pientä pentua, jotka eivät ole vielä myynnissä mutta esimerkiksi virtuaalitallit/eläinhoitolat voivat tehdä varauksen jo. Varaus tehdään ilmoittamalla vieraskirjaan. Minnie-kissa kaipaisi uutta kotia, koska ei tule toimeen toisen kissan Mimin kanssa. Minnie tahtoisi ainoaksi kissaksi ja sopisi tallille. Myös hoitajaksi saa ilmoittautua vieraskirjaan.  Kaikki kuvat: Pixabay ja freeimages, linkkejä koirien omilla sivuilla.