Hoitajille

koiratkesalla

Hoitajille tiedote: jos haluat hoitajaksi lue ensin tämä. Tämä virtuaalikenneli on uusi joten vapaita koiria on paljon, voit valikoida koiran ja ilmoittaa vieraskirjaan. Hoitotoiminta tapahtuu kirjoittamalla hoitotarinaa hoitokirjaan. Vaatimus olisi 1 tarina kuukaudessa, mutta enemmänkin saa toki kirjoittaa. Hoitotarinan pituudella ei ole kovin paljoa merkitystä, mutta olisi suotavaa että tarina olisi kahta lausetta pidempi teksti. Koirille on jo valmiina satunnaisia hoitajia ja tietysti omistaja, mutta myös uusia vakihoitajia kaivataan. Labradorit pitävät kovasti ihmisistä ja ovat aina valmiita retkille, uimaan jne.

Koirien hoitokirja

Hoitajat saavat palkkioksi:

koirankupit

Jos liityt hoitajaksi ja kirjoitat 2 hoitotarinaa palkkioksi saat (virtuaali)koirankupit+koristeen, jotka voit joko pitää itselläsi tai osan hoitokoirallasi. Kuva Pixabay.

koiranlelu

3. hoitotarinasta saat tämän hauskan (virtuaali)koira pehmohahmon, jonka voit antaa hoitokoirallesi tai omalle virtuaalikoirallesi. Kuva Pixabay.

MINOLTA DIGITAL CAMERA

5. Hoitotarinasta saat (virtuaali)uintiretken koirauimalaan. Koirauimalassa koira saa uida 1-3 tuntia ja noutajat ovat innokkaita uimareita. Toisella ihmisten allasalueella hoitaja voi rentoutua, sinä päätät kertomuksessasi miten päivä etenee. Etenkin talvella koirauimala on hyvä vaihtoehto koiran liikuntaan. Kuva freeimages.