Esittely

Tervetuloa virtuaalikennel Labbishauvaan! täällä kasvatetaan virtuaalikoiria, eli virtuaalikennel toimii netissä virtuaalisesti koirien ystäville. Sopii myös allergisille. Virtuaalikennelin koiriin kuuluu muun muassa hyvin pidettyjä labradorinnoutajia, mutta löytyy myös muitakin rotuja. Koirat ovat hyväluonteisia ja koulutettuja. Kasvatustoiminta on pientä, kennelissä on myös pelastettuja lemmikkejä. Kennelissä on silloin tällöin pentueita ja muita lemmikkejä, joita voivat varata muut virtuaalikennelit/tallit/sivut. Voit liittyä koirien hoitajaksi. Hoitajatilanteen näet koiran sivulta. Koirien kuulumisia voit lukea kuulumiset kohdasta. Aikaisemmin minulla oli virtuaalitalleja ja nyt virtuaalikennel.

Koirien kuvien copyright asiat ovat kunnossa. Kaikki kuvat ovat vapaasti kopioituja eli laillisesti kopioitu sivuilta kuten freeimages ja pixabay, jotka eivät vaadi takaisin linkittämistä.

Ruokinta: koirat ruokitaan ainakin 3 kertaa päivässä. Koirien ruokavalioon kuuluu liha, papanat, Royal Canin ja muut valmisteet niin (virtuaali)eläinkaupasta kuin myös itse tehtyinä. Silloin tällöin (pari kertaa viikossa) myös makupalat kuten koirankeksit. Vitamiinit myös.

Ulkoilu: koirat ulkoilevat suurella aidatulla pihalla ja aitojen kunto tarkistetaan viikottain. Koirat pääsevät tietysti myös metsälenkeille ja välillä myös uimaan ja tapahtumiin sään salliessa. Välillä koirat pääsevät koirien uimalaan. Talvisin asuvat sisätiloissa ja ulkoilevat. Koirilla on myös suuri koirankoppi kesäpihalla. Koirat oppisivat hyvin myös koiratanssia/temppuja ja kokeilevat flyball lajia.